Vernissage at Urbn arts

I had a a show at Urbn arts in Östersund back in February, with some nice live tunes from, Atelyeah and Olle Vikström.  

Atleyeah doing his thang

Atleyeah doing his thang

From ÖP (Östersundsposten)  and her is what Torbjörn aronsson at LT (Länstidningen) had to say  Lite överraskande för ett galleri med prägel av street art visas ganska traditionella landskapsmålningar från Funäsdalen. Konstnären heter Jonas Wilhelmson och målningarna är resultatet av naturupplevelser i fjällen. Här förmedlas fjällens storslagenhet med starka färger på ett sätt som kan påminna om Bengt Ellis oljemålningar, men medan Ellis ofta hade mer sötaktiga färger är Wilhelmsons giftiga. Mest intryck ger målningarna med granformationer, som ger sublima upplevelser.     http://www.ltz.se/kultur/samtid-historia-och-estetik-i-konsttat-helg

From ÖP (Östersundsposten)

and her is what Torbjörn aronsson at LT (Länstidningen) had to say

Lite överraskande för ett galleri med prägel av street art visas ganska traditionella landskapsmålningar från Funäsdalen. Konstnären heter Jonas Wilhelmson och målningarna är resultatet av naturupplevelser i fjällen. Här förmedlas fjällens storslagenhet med starka färger på ett sätt som kan påminna om Bengt Ellis oljemålningar, men medan Ellis ofta hade mer sötaktiga färger är Wilhelmsons giftiga. Mest intryck ger målningarna med granformationer, som ger sublima upplevelser.

 

http://www.ltz.se/kultur/samtid-historia-och-estetik-i-konsttat-helg